20 d’abril del 2015

Convocatòria de concentracions silencioses en rebuig de les tràgiques agressions comeses a l'IES Joan Fuster

CCOO lamenta profundament l’agressió d’avui a l’Institut Joan Fuster de Barcelona 



  • Rebutgem i ens oposem a qualsevol tipus de violència




La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya lamenta profundament el tràgic incident que ha tingut lloc avui dilluns, 20 d’abril, a l’Institut d’Educació Secundària Joan Fuster de Barcelona, un alumne, ja detingut, ha atacat el personal docent i l’alumnat, causant la mort d’un professor i diversos ferits.

CCOO, des del més intens dolor i commoció, expressa la seva solidaritat amb les persones afectades, les seves famílies i tota la comunitat educativa de l’Institut.
CCOO es posa a disposició del centre per al suport que necessitin.

Des d'aquí, volem expressar el nostre rotund i contundent rebuig a qualsevol tipus de violència.

Igualment, us convoquem de manera unitària amb la resta d'organitzacions i sindicats de l'educació de Catalunya a les concentracions silencioses als centres educatius de Catalunya, demà dia 21 d'abril a les 12 hores.


Comunicat de la comunitat educativa de l'Institut Joan Fuster


Amb molt de dolor us comuniquem que avui cap a 2/4 de 10 del matí ha succeït al nostre Institut un fet MOLT GREU, arran del qual ha mort un professor Hi ha hagut dues professores ferides i dos alumnes, els quals a hores d'ara estan atesos i fora de perill.

Aquest fet ha comportat la suspensió immediata de l'activitat docent i l'activació dels equips d'atenció del servei d'emergència i del cos policial dels mossos d'esquadra. Aquesta tarda, a partir de les 16 h. s'activarà un dispositiu especial per al professorat, per a l'alumnat i per als pares dels alumnes dels grups-classe més afectats.

Demà al matí a les 8:00 h el professorat del centre es reunirà en claustre extraordinari per adoptar les pautes d'assessorament general, amb els serveis d'urgències i emergència social de l'Ajuntament de Barcelona (CUESB). A partir de les 10:00 h els alumnes es podran incorporar al centre i seran atesos per grup-aula. Cada grup comptarà amb la presència d'un expert del CUESB. Es preveu que a partir de les 12:00 els alumnes puguin retornar als seus domicilis. Amb tot, dimarts tarda el dispositiu de suport romandrà actiu per a totes les persones o afectats que ho considerin necessari.

A partir del dimecres les classes es reprendran i es programarà la cerimònia en reconeixement del company.


Comunicat de condol de la Comissió Permanent del Consell Escolar de Catalunya

Davant els fets tràgics ocorreguts aquest matí a l’institut Joan Fuster, de Barcelona, la Comissió Permanent del Consell Escolar de Catalunya sent profundament la mort d’un professor, deplora aquest fet irreparable i expressa el seu condol als familiars i al claustre i l'alumnat del centre, i alhora lamenta les lesions infligides a dues professores i dos alumnes.

Així mateix, la Comissió Permanent apel·la al respecte i la responsabilitat del conjunt de la comunitat educativa i dels mitjans de comunicació en el tractament d'aquests fets.


Concentracions silencioses en rebuig de les tràgiques agressions comeses a l'IES Joan Fuster

Des del Lleure Educatiu de CCOO lamentem profundament el tràgic incident que ha tingut lloc avui dilluns, 20 d’abril, a l’Institut d’Educació Secundària Joan Fuster de Barcelona, un alumne, ja detingut, ha atacat el personal docent i l’alumnat, causant la mort d’un professor i diversos ferits.

CCOO, des del més intens dolor i commoció, expressa la seva solidaritat amb les persones afectades, les seves famílies i tota la comunitat educativa de l’Institut.
CCOO es posa a disposició del centre per al suport que necessitin.


Volem expressar el nostre rotund i contundent rebuig a qualsevol tipus de violència al món educatiu.

Igualment, des de la Federació d'educació de CCOO, us convoquem de manera unitària amb la resta d'organitzacions i sindicats de l'educació de Catalunya a les concentracions silencioses als centres educatius de Catalunya, demà dia 21 d'abril a les 12 hores.
Cliqueu la imatge per descarregar-vos el cartell (pdf)


Concentracions demà dimarts a les 12.00 h

Les organitzacions del MUCE volem expressar el nostre condol a les famílies, amics i a tota la comunitat educativa de les víctimes de la brutal agressió mortal a l'Institut Joan Fuster de Barcelona

Rebutgem aquest acte inexplicable i convoquem demà dimarts, 21 d'abril, a les 12.00 hores del migdia, concentracions a les portes i patis de tots els centres educatius de Catalunya per expressar el condol i solidaritat.


Tota violència és aliena als valors que constitueixen l'essència de l'educació.


Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)


Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Catalunya Laica (CL) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Educació de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) - Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTEC-STEs (IAC)



La comunitat educativa gironina condemna l´agressió mortal a l´IES Joan Fuster (Diari de Girona (+)





https://twitter.com/hashtag/TotsSomAbel?src=hashImatges de les diferents concentracions del 21 d'abril als centres educatius, com a mostra de condol i solidaritat amb els familiars i amics de les víctimes, i de la comunitat educativa de l'IES Joan Fuster. 











  
















































Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada