17 d’abril del 2015

CCOO Educació guanya les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona

CCOO educació guanya les eleccions sindicals de sectors educatius a l'Ajuntament de Barcelona, a les votacions realitzades el 16 d’abril.
  • CCOO 527 vots  -  50 delegats
  • UGT    330 vots   -  29 delegats
  • CGT    133 vots   -  13 delegats 

Aquests resultats avalen la feina feta per les delegades i delegats de CCOO Educació a l’Ajuntament de Barcelona.

Des de la Federació d’Educació de CCOO volem agrair a tot els professionals la confiança dipositada en les CCOO.


50 delegats i delegades

CCOO guanya les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Barcelona


Ahir dijous 16 d'abril els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Barcelona, de tots els serveis i patronats i instituts, van confiar de manera majoritària en CCOO, que guanya les eleccions sindicals i incrementa la seva representativitat, fet que encara té major valor si tenim present que enguany en el conjunt de l'Ajuntament s'elegien 20 delegats menys que fa quatre anys.

En aquestes eleccions s'ha posat de manifest el bon treball de CCOO a l'Ajuntament en defensa dels drets dels treballadors i treballadores, manifestant-se contra les retallades i exigint el pagament dels endarreriments de l'increment de l'1% d'increment salarial que s'havia d'haver consolidat a la massa salarial l'any 2007.

En aquestes eleccions CCOO ha aconseguit 50 delegats i delegades d'un total de 111, seguit d'UGT amb 29 delegats, CGT amb 13 delegats, SAPOAL amb 7 delegats, ASI amb 6 delegats, i 3 de CATAC i 3 de SPPME.












EESS Bressol Ajuntament Barcelona

EESS Docents Ajuntament Barcelona

EESS PAS Ajuntament Barcelona

EESS Bressol Ajuntament Barcelona




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada