25 de febrer del 2015

I Jornada de la XEI. Resum de la Jornada

I Jornada de la XEI. Resum de la Jornada

Les escoles de la Xarxa s'han reunit el 21 de febrer amb l’objectiu de crear-enfortir la xarxa i consensuar les mesures per dur a terme fins a final de curs amb l’objectiu de pal·liar els efectes negatius de la LOMCE.









  • MANUAL DE RESISTÈNCIA (FAPAC) pdf








  •  




    Què és la #XEI (Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE)?


    Famílies i docents impulsem una Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE (XEI) per tal d’organitzar des de la base una campanya de desobediència a la LOMCE. La Xarxa es va presentatr el passat 27 de maig de 2014 en la FaPaC junt amb el Manual de resistència activa.

    La Xarxa, que és una de les línies d’acció inclosa al Manual de la FaPaC, vol ser un aparador que visibilitzi el malestar social que provoca aquesta norma i un espai que ens permeti sentir-nos acompanyats a tots els docents i famílies que ens proposem explorar fórmules de resistència activa amb l’objectiu d’atenuar els efectes nocius de la llei al nostre sistema educatiu i en la nostra escola.

    En l’acte de presentació, la FaPaC ha fet una crida a totes les AMPA a adherir-se a la Xarxa d’Escoles Insubmises per tal de significar-se públicament contra la LOMCE i establir fórmules de resistència activa.

    Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
    Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
    Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada