18 de novembre del 2014

Assemblea Delegats/des de CCOOEducació (18 de novembre): acordem continuar a les portes del Departament de manera indefinida

Per la recuperació de drets i sous

Els delegats i delegades de la Federació d’Educació de CCOO hem acordar avui (18 de novembre) continuar de forma indefinida a les portes del Departament d’Ensenyament per exigir negociació.



El passat 1 de setembre de 2014, la Federació d’Educació de CCOO es va adreçar a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, per sol·licitar una reunió. CCOO volia parlar de l’aplicació de la LOMCE a Catalunya, dels pressupostos del Departament d’Ensenyament i de com revertir l’augment de la indefensió de les persones que treballen a l’educació, degut a la pèrdua de capacitat de defensa col·lectiva que hem experimentat en els últims anys.

Aquesta reunió es va realitzar el 9 d’octubre, i CCOO va plantejar tots aquests temes i va lliurar un escrit amb una sèrie de demandes de negociacions per a tots els sectors educatius.

Davant del silenci del Departament, CCOO va convocar una assemblea de delegats i delegades d’Educació a la seva seu el 23 d’octubre, i va decidir una presència permanent per exigir negociació immediata (#CCOOexigeix).

El 30 d’octubre es va rebre la resposta escrita del Departament. El Director General de Professorat i Centres Públics comunicava que no podran accedir a la petició de negociació per dos motius: la no aprovació de Pressupostos 2015 i la realització de les eleccions sindicals del professorat dels centres públics (!!).

Davant d’aquesta resposta, els delegats i delegades de la Federació d’Educació de CCOO hem acordar avui (18 de novembre) continuar de forma indefinida a les portes de la seu del Departament d’Ensenyament a Barcelona, tal com vam decidir el passat 23 d'octubre, per exigir una veritable negociació dels temes plantejats per part dels actuals, o futurs, responsables de la Conselleria.


-Podeu seguir totes les jornades que hem estat plantats a les portes del Departament

No podem permetre que aquest sigui el Govern del NO-NO: no negociarem i no retornarem els drets arrabassats.






Imatges de Gorka Leiza (gorkaleizaphotopress.wordpress.com)










Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada