27 de novembre del 2014

Carmen Perona Mata, explica l'entelèquia de l'anomenada Llei d'Autoritat del Professorat


Carmen Perona, responsable jurídica de CCOO

Carmen Perona Mata és advocada amb més de 25 anys d'exercici, especialitzada en drets dels funcionaris docents. Un dels seus principals èxits va ser guanyar un plet al govern del PP anul·lant la congelació salarial als empleats públics de l'any 1997. La llarga experiència i la reconeguda solvència de l'autora farà que l'acte sigui útil i interessant.



El sindicat edita una guia pràctica per evitar "la indefensió" dels docents a l'hora de conèixer i defensar els seus drets.




Descarrega't el llibre que t'explica amb detall tot el que cal saber sobre accés i mobilitat, paternitat, règim disciplinari, delictes específics dels funcionaris, incompatibilitats, responsabilitat jurídica, protecció de dades, autoritat del professorat, MUFACE o pensions de classes passives.


En dos anys, el govern del PP ha donat un tomb a la situació laboral dels docents, empitjorant les seves condicions salarials, laborals i professionals. En aquest context, el coneixement dels drets i deures que assisteixen al professorat s'ha convertit en fonamental per defensar-se dels continus atacs que està patint per part de l'Administració.





Carmen Perona Mata, explica l'entelèquia de l'anomenada Llei d'Autoritat del Professorat :




 

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada