30 d’octubre del 2014

Plataforma Sabadell per l'Educació Pública: 12 novembre concentració Serveis Territorials Vallès Occidental


El  12 de novembre a les 13.00h hi ha convocada una concentració davant dels Serveis Territorials del Vallès Occidental per reclamar les substitucions al 100% i des del 1r dia del personal docent, vetllador, administratiu, etc.


Des de la Plataforma Sabadell per l’Educació Pública us convidem a participar al Cercavila més esperat de l’any: el Cercavila S.O.S Educació Pública. 

Serà el proper dimecres 12 de novembre a les 18h i  el nostre lema és: “Per una Educació Pública de Qualitat, Cap Retallada”. Famílies, estudiants, professorat i tota la comunitat educativa de Sabadell volem sortir al carrer i fer soroll perquè no volem cap tipus de retallada a les escoles i instituts públics de la nostra ciutat. 

Equipa’t amb la samarreta groga, xiulets, cassoles i tot el que vulguis que faci soroll. Porta la família, als amics i amigues al cercavila més divertit i reivindicatiu de l’any a Sabadell! 

Sortida: Plaça de la Creu Alta a les 18h (Recorregut)

Participa i recorda venir de groc!

Plataforma Sabadell x Educació Pública


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada