22 d’abril del 2014

Terres de l'Ebre: "Primer dia sense normalitat"

Dimarts 22 d'abril més de 1500 alumnes de les TTEE han secundat el 1r dia sense normalitat.


L'acte ha estat seguit per 10 escoles de les Terres de l'Ebre, entre les quals hi ha Roquetes, Amposta, Deltebre, El Perelló, Tivenys, entre d'altres.

L'acte ha consistit en que pares, mares i alumnes s'han plantat davant l'entrada de l'escola i no han entrat a les 9 del matí; membres de l'ampa de les respectives escoles han llegit un manifest a favor de l'escola pública i en contra de les retallades i de la LOMCE i posteriorment han fet una xiulada , a final de l'acte han entrat els alumnes a les respectives aules amb tota normalitat.

És el tercer cop que es realitza aquest acte de protesta, sempre el primer dia posterior a les vacances i s'esta estenent com una taca d'oli, van començar en una població, Deltebre i actualment ja s'han adherit 8 poblacions.

L'acte l'organitza les ampes de les respectives escoles i té el suport del MUCE a les TTEE.



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada