21 de novembre del 2013

Concurs de Trasllats: Recollida de documentació (2012-2103)





Atenció!
Recollida de documentació
D'acord amb la base 27 de l'annex 1 de la Resolució ENS/2239/2012, de 26 d’octubre, una vegada transcorreguts els terminis per interposar els recursos que escaiguin contra la resolució definitiva, s'obrirà el termini d’un mes perquè els participants puguin retirar la documentació lliurada. A aquests efectes, podran fer-ho personalment o delegar-ho en una altra persona, degudament autoritzada, sempre que el mateix interessat o tercers no hagin interposat recursos que el puguin afectar. Si no es retira la documentació en el termini establert, s'entendrà que el participant renuncia a recuperar-la i, per tant, decau en el seu dret a fer-ho.




Resolució ENS/2187/2013, de 15 d'octubre, 
per la qual es resol el concurs convocat per la Resolució ENS/2240/2012, de 26 d'octubre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts-escola i als dos primers cursos de l'ESO en instituts i instituts-escola i en centres de formació de persones adultes (DOGC núm. 6487, de 24.10.2013)

Resolució ENS/2188/2013, de 15 d'octubre,
per la qual es resol el concurs convocat per la Resolució ENS/2239/2012, de 26 d'octubre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, i llocs de treball vacants corresponents als cossos d'ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes (DOGC núm. 6487, de 24.10.2013)



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada