25 de setembre del 2013

30 Setembre, 17:30 Acte a València de Solidaritat amb el professorat de les Illes Balears


Acte de solidaritat amb els nostres companys i companyes de les Illes Balears.

Dilluns 30 de Setembre a les 17:30h a Nàpols i Sicília 5 (València).





El proper dilluns 30 de Setembre a València la #XarxaSolidaritat formada per les Federacions d’Educació de les Comissions Obreres de País Valencià, Catalunya i les Illes Balears convoca un acte de suport amb la lluita dels professorat de les Illes.


Acte de la #XarxaSolidaritat 30 Setembre


Dins de la Campanya #XarxaSolidaritat les Federacions d’Educació de CC.OO dels tres territoris de parla catalana convoquen un acte públic a la seu del sindicat a València en solidaritat amb la VAGA indefinida dels i les docents de les Illes Balears i Pitiüses. 

A l’acte contarem amb la important participació de Toni Baos (@ToniBaos), Secretari General de la FE CCOO de les Illes (@FECCOOIB), i que ha estat molt actiu en tot el procés de jornades de vagues i lluites a les Balears. A més també intervindran Montse Milan (@Montse_Milan), Secretària de política educativa de la FE CCOO, i Ferran Garcia (@FerranPi100) de la FE CCOO PV (@educacio_CCOOPV).

Toni Baos @ToniBaos secretari general de @FECCOOIB

Serà dilluns 30 de Setembre a les 17:30h a Nàpols i Sicília 5 (València).
  • Solidaritat de classe amb els nostres companys i companyes de les Illes Balears.
  • La Solidaritat és la tendresa dels pobles.






Toni Baos al Parlament de les Illes








Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada