9 de juliol del 2013

Escola d'Estiu 2013 de CCOO de Catalunya

Dies 10 i 11 de juliol del 2013 a la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet

Escola d'Estiu 2013 de CCOO de Catalunya


FotoCom cada any, la Secretaria de Formació Sindical, Estudis i Cultura de CCOO de Catalunya convoca l’Escola d’Estiu. En aquesta ocasió, tindrà lloc els dies 10 i 11 de juliol del 2013 a la Torre Balldovina de Sta. Coloma de Gramenet.

L’Escola pretén ser un espai obert per a l’aprenentatge, la reflexió i el debat, on podrem també compartir inquietuds, experiències i propostes. Estem vivint uns temps especialment difícils i complexos, i tant la seva caracterització com la mirada cap al futur han de ser necessàriament àmplies a fi d’abastar tots els aspectes que, de manera transversal, la conformen. És per això que, a banda de persones implicades en el dia a dia de la nostra acció sindical, comptarem també amb ponents externs del món universitari i empresarial, que ens poden aportar diferents punts de vista.

La temàtica que volem abordar l’hem integrat sota el títol: “Arguments, instruments i valors per fer front a la crisi”. Hi haurà ponències i taules rodones al voltant d’aquests conceptes, que incidiran en temes com les pensions, el finançament dels serveis públics i la situació de la negociació col·lectiva i de l’afiliació sindical. Qüestions, totes elles, que creiem que poden ser del vostre interès.

Com altres anys, participaran en l’Escola d’Estiu tant sindicalistes com persones del món acadèmic i de l’empresa. Volem seguir construint aliances socials, fer xarxa de solidaritat, continuar participant en les diverses plataformes que, com la de Prou Retallades o la ILP de la renda mínima garantida, ens permetin fer pinya amb tota la gent que és cada dia al carrer defensant els seus drets i el futur de les properes generacions.

Els destinataris d’aquesta edició de l’Escola són els membres del Comitè Confederal de CCOO de Catalunya i les persones amb responsabilitats sindicals a federacions, unions territorials i a la Comissió Executiva de CCOO de Catalunya, que, en funció de les temàtiques, seran proposats per les seves organitzacions de referència. Com a novetat per a aquest any 2013, i per fer l’Escola més oberta a la nostra afiliació, restarà oberta no només als quadres del sindicat, sinó també a les persones que vulguin participar-hi.

Feu clc per veure:
- programa de l’Escola d’Estiu 2013
- formulari d’inscripció a l'Escola d'Estiu 2013

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada