29 d’abril del 2013

1 de maig Berga: mobilització intersectorial fira 1 de maig


El DIA 1 DE MAIG tirarem endavant la "PASSEJADA" INTERSECTORIAL per la Fira de Berga EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS. 

Es va decidir que ens trobarem a les 11.00hs a sota les voltes (al capdemunt del passeig de la Industria) per iniciar la passejada per la fira a les 11.15hs. aproximadament i amb la intenció de coincidir amb la visita dels polítics i autoritats a l'esdeveniment.
Farem un recorregut de baixada i de pujada per la Fira, durant el qual repartirem uns fulletons per cridar l'atenció de la ciutadania sobre els efectes de les retallades en el sector públic. En arribar a l'alçada de les Fonts, procedirem a la lectura del manifest.
Vàrem quedar en que els docents que tinguem la samarreta groga, ens la posarem per fer més visible el caràcter reivindicatiu de la mobilització.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada