10 de gener del 2013

Concurs de mèrits per seleccionar el director o directora dels centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

Termini de presentació de sol·licituds: del 11 al 25 de gener de 2013

Concurs de mèrits per seleccionar el director o la directora de diversos centres docents públics (cal codi ATRI)



El Departament d'Ensenyament  convoca concurs de mèrits per seleccionar el director o la directora dels centres docents públics en què ha de quedar vacant aquest càrrec. Podeu consultar la llista de centres a l'annex 2 de la convocatòria.

Per participar en el concurs cal presentar la sol·licitud, el full de mèrits, la documentació acreditativa dels mèrits al·legats (només si no consten en el registre de personal del Departament d'Ensenyament) i el projecte de direcció elaborat segons el que preveu la base 4 de la convocatòria.




RESOLUCIÓ ENS/3009/2012, de 14 de desembre, per la qual es convoca concurs de mèrits per seleccionar el director o directora dels centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada