29 de novembre del 2012

Els sindicats amb representació a la funció pública demanen convocatòria urgent de la Mesa

CCOO, UGT I IAC HAN SOL·LICITAT PER ESCRIT LA CONVOCATÒRIA URGENT DE LA MESA GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA


Els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya som els que més patim les retallades de drets laborals i socials de tot l'Estat espanyol i ens volen aplicar amb retroactivitat la supressió total de la paga extraordinària de Nadal.

En els darrers dies s'han iniciat processos de negociació que han permès retornar el cobrament de la paga extra, o quanties similars, a diferents col·lectius de diverses administracions (Diputacions, Ajuntaments...) i empleats públics d'altres comunitats autònomes (Navarra, País Basc, Extremadura...), llevat de Catalunya, el que demostra, de part del Govern de Catalunya, una voluntat de càstig cap als treballadors.

Per tot això, els sindicats CCOO, UGT i IAC han demanat, ahir, per escrit, la convocatòria urgent de la Mesa General de la Funció Pública.


Temes relacionats










Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada