18 de juny del 2012

Borsa de treball de personal laboral del Departament d'Enseyament


sol·licitud d'incorporació(+)


El divendres dia 15 es publicarà la convocatòria de la borsa de treball del personal laboral del Departament d’Ensenyament.  A partir de les 00h de dissabte dia 16 estarà en actiu per fer la confirmació ( Bloc1) o bé per inscriure’s als territoris i especialitats que s’obriran i que queden recollits a la convocatòria (Bloc 3).

El termini previst per inscriure’s és del 16 de juny al 5 de juliol de 2012. 

Està previst que les llistes provisionals es publiquin a finals de juliol i les definitives a finals del mes d’agost.

Us recordem que davant de qualsevol dubte o problema us podeu posar en contacte amb CCOO durant tot el mes de  juliol ( fins el dia 27) i la darrera setmana del mes d’agost, al tel. 934 812 842.



Borsa de treball de personal d'administració i serveis

La borsa de treball de personal d'administració i serveis té com objecte disposar de persones candidates per a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball vacants i substitucions necessaris per a la prestació dels serveis del Departament d'Ensenyament mentre no es produeixi la seva cobertura pels procediments de provisió i selecció definitius establerts.

Poden participar en aquesta convocatòria ordinària les persones que reuneixen els requisits per formar part dels blocs 1, 2 i 3 de la borsa de treball, per les categories professionals i els àmbits geogràfics que s'especifiquen en la Resolució de convocatòria.

Les persones que formen part de la borsa de treball han de confirmar la seva participació mitjançant la web de l'aspirant.

Les persones que estiguin interessades en formar part de la borsa de treball han de formalitzar la sol·licitud d'incorporació(+).

Termini de presentació de sol·licituds:
del 16 de juny al 5 de juliol de 2012









Consulta de dades








Convocatòria ordinària 2/2012



Resolució,  [PDF, 136,51 KB.]
per la qual s'obre la convocatòria ordinària 2/2012 per formar part de la borsa de treball de personal d'administració i serveis i de professionals d'atenció educativa i de suport a la docència del Departament d'Ensenyament per a cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral

Resolució, [PDF, 214,97 KB.]
per la qual s'aproven les bases generals de funcionament i gestió de la borsa de treball de personal d'administració i serveis i de professionals d'atenció educativa i de suport a la docència del departament d'Ensenyament per a cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada