31 de maig del 2012

Mobilitzacions a Tarragona en contra de les retallades en educació: 31M, 18h, barri de Bonavista

La concentració serà avui a les 18.00 hores a la plaça de la Constitució


Les protestes contra les retallades en educació es traslladen avui dijous al barri de Bonavista de Tarragona


Avui dijous, 31 de maig, les protestes contra les retallades en educació es traslladen al barri de Bonavista, en un acte convocat per l'Assemblea per l'ensenyament públic i l'AAVV de Bonavista, sota el lema "Les retallades en educació no són la solució!". La protesta tindrà lloc a les 18.00 hores a la Plaça de la Constitució.


Dijous passat per la tarda, unes dues-centes persones es van concentrar a la plaça de l'església del barri tarragoní de Sant Salvador en defensa de l'ensenyament públic. Aquesta va ser la segona concentració que es realitza als barris de la ciutat de Tarragona. La primera, va ser fa dues setmanes al barri de Torreforta. 


D'aquesta manera, es pretén portar les protestes a tots els barris de la ciutat, per tal de dur aquesta lluita a tots els racons de Tarragona. Des de CCOO hi donem tot el suport i participem activament en totes les concentracions.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada