25 de maig del 2012

Hip-hop protesta contra les retallades equip de mestres Escola Fluvià

L'equip de mestres de l'Escola Fluvià reivindiquem el dret de ser una escola pública de qualitat ballant hip-hop! Contra les retallades mou-te!!!



L’equip de mestres de l’escola Fluvià volem reivindicar el dret de ser una escola pública de qualitat, és per això que hem preparat un ball a ritme de hip-hop per protestar contra les retallades en educació. Després de l’èxit de la vaga d’ahir i la mobilització de  mestres i estudiants, us animem a ballar i cantar amb nosaltres.

El dijous 31 de maig a les 16:00h us explicarem com ens estan afectant les retallades i a les 16:30h farem un assaig  a la sala polivalent de l’escola per aprendre el ball

El dijous 7 de juny a les 17h ens trobarem tots i totes, juntament amb altres centres educatius i entitats del barri a la Rambla del Poblenou per fer una ballada popular. 

La proposta s’ha presentat a la plataforma cívica del Poblenou i a l’Assamblea de zona educativa de Sant Martí i ha tingut molt bona rebuda.

Us animem a participar de la iniciativa. Necessitem que tot la comunitat educativa s’impliqui per tal de fer soroll. Hem de dir prou!! Els nostres infants es mereixen una educació pública de qualitat!
Us presentem el ball per si voleu començar a practicar…



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada