22 d’abril del 2012

#mareagroga #soseducació Els estudiants protesten contra les retallades a l’aeroport del Prat

Actualitzat el 20.04.2012 a les 20:34 Eva Vial


Imatge poc habitual aquest divendres a la tarda a l'aeroport del Prat. Una representació de la comunitat educativa del Baix Llobregat hi ha organitzat una classe per protestar contra les darreres retallades en educació aprovades pel Govern central.
Una cinquantena d’alumnes, professors i pares de diversos instituts del Baix Llobregat s’han instal·lat al vestíbul de la Terminal 2 del Prat per protestar contra les retallades, tant les aplicades per la Generalitat, com les aprovades pel Govern espanyol. Un escenari inesperat, amb què els organitzadors han volgut donar visibilitat al que consideren un atac contra el sistema educatiu.
Mestres i alumnes han atès a una classe impartida pel Seminari d’Economia Crítica Taifa, centrada en la crisi i les mesures d’austeritat. En acabar, s’han desplaçat cap a la T1, on han fet una cercavila. Els representants de l’organització afirmen que les noves mesures d’austeritat, que inclouen l’augment de les ràtios d’alumnes per classe i l’increment de les hores lectives dels docents, significaran un retrocés en la qualitat de l’ensenyament públic.

www.btvnoticies.cat

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada