26 d’abril del 2012

Digues a Montoro que retalli el frau fiscal i no la despesa social #RetallaelFrau


Hi ha dues maneres de reduir un dèficit: reduint les despeses o augmentant els ingressos.

Només s'han contemplat les retallades i no l'augment d'ingressos que s'obtindria fent pagar als que deuen impostos a tot el país. Són els grans defraudadors els que en aquesta crisi surten guanyant: l'especulació i la banca. A Espanya 1 de cada 4 euros està ocult per a la Hisenda Espanyola.

COM CIUTADANIA, EXIGIM:

• Una inspecció fiscal eficaç que no estigui centrada en l'IRPF i en l'IVA, sinó en la persecució del frau allà on hi ha les grans quantitats de diners. Urgeix fer un millor i major control sobre les rendes potencials, coneguts i ocults.
• És imprescindible canviar la imatge dels impostos perquè el frau fiscal resulti socialment inacceptable.
• Cal dotar dels recursos legals i humans a l'Agència Tributària: invertir en recaptar dels que defrauden.
• És absolutament necessari per reduir el frau fiscal una reforma legislativa, especialment el de les rendes del capital i aconseguir disminuir la manca de recaptació que es produeix a l’ECONOMIA SUBMERGIDA, a través de PARADISOS FISCALS, per EVASIÓ FISCAL.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada