16 de gener del 2012

#mareagroga a L'H 15G: Contra les retallades en educació i per reivindicar una escola pública de qualitat


Contra les retallades en educació i per reivindicar una escola pública de qualitat


 

Fonts: AMPA Frederic Mistral

TV L'H (+)

La Plataforma groga de L’Hospitalet, que reivindica una millor qualitat de l’escola pública, ha convocat per aquesta tarda a l’Escola Patufet Sant Jordi, al barri del Centre, una trobada de diferents AMPAS i mestres d’escoles per tal d’acabar d’organitzar la marxa de protesta que tindrà lloc aquest proper diumenge pels carrers de la ciutat.
La marxa de diumenge per la rambla Just Oliveras s’ha convocat per protestar contra les retallades en l’àmbit de l’ensenyament públic. Serà una mobilització on predominarà el color grog de les samarretes -símbol identificatiu de la plataforma- i on estan convidats a participar  pares, alumes i professors.
Jenny Merino, portaveu dels pares i mares al Consell Educatiu de Ciutat, afirma que la marxa de diumenge s’ha convocat per protestar contra les retallades “i per reivindicar un ensenyament públic de qualitat” i afegeix que de la reunió d’avui podrien sortir altres propostes de reivindicació.
En els darrers mesos, i segons les AMPAS dels centres hospitalencs, l’ensenyament públic català ha patit tot un seguit de retallades que han malmès la qualitat del sistema, com la supressió de la sisena hora o la no cobertura de baixes, entre d'altres qüestions. Per a Jenny Merino “aquestes mancances podrien tenir greus repercussions en el futur pel que fa a la qualitat de l’escola pública”.
La marxa groga en defensa de l’ensenyament públic i en contra de les retallades partirà aquest diumenge, a partir de dos quarts de 12 del migdia, de la rambla Just Oliveras.

a

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada