22 de desembre del 2011

Pot l'administració interrompre el meu nomenament durant el nadal si continua de baixa la persona titulat ddel lloc de treball?: NO!

Us informem de la normativa vigent sobre durada dels nomenaments (curs 2011/2012):




3 Durada dels nomenaments

3.1 Els nomenaments d'una durada inferior al curs escolar per a substitucions temporals no s'interrompran durant els períodes de Nadal, Setmana Santa o els caps de setmana, en cas que el permís o la llicència de la persona titular del lloc de treball inclogui aquests períodes de temps.
El cessament del personal substitut es farà efectiu quan finalitzi el permís o llicència que ha motivat el nomenament o, en qualsevol cas, el 30 de juny de 2012.


Si es dona la circunstància, cal que presentis una reclamació als SSTT corresponents indicant la normativa vigent que no es compleix, i exigint la continuïtat del nomenament així com les quantitats que no hagis cobrat.


També convé que contactis amb CCOO per valorar les mesures a emprendre.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada