18 d’octubre del 2011

CCOO felicita al professorat i a l'alumnat de l'IES Francesc Macià de Cornella...


LA FEDERACIÓ D’ENSENYAMENT DE CCOO FELICITA AL PROFESSORAT, A LES FAMÍLIES I A L’ALUMNAT DE L’INSTITUT FRANCESC MACIÀ DE CORNELLÀ.


CCOO felicita a  l’alumnat i el professorat de l’Institut  Francesc Macià de Cornellà per l’èxit que ha tingut  la tancada que van fer els passats dies  13 i 14 d’octubre amb motiu de les condicions en que es feien les classes de 1er de batxillerat amb un grup de 48 alumnes.

Aquesta situació  posava en evidència la falta de dotació suficient de la plantilla de professorat per part de la Delegació Territorial del Baix Llobregat,  i l’empitjorament de la qualitat del servei  i de les condicions laborals  en que s’estava treballant.

Amb la seva determinació i la força de la mobilització han aconseguit que el Departament nomeni, aquesta mateixa setmana, mig professor més que ha permès l’esponjament del grup de 1er de Batxillerat.

CCOO felicita a tots els implicats i implicades i que l’exemple es difongui  entre el professorat,  les famílies i l’alumnat de tota Catalunya.



18 d'octubre de 2011


*****************************
La Unió Comarcal del Baix Llobreagt i el Sindicat d'Ensenyament de CCOO del Baix Llobregat dona  suport a la tancada que avui ( dia 13 d’octubre) que els estudiants, el professorat de l'INS Francesc Macià de Cornellà per tal de enunciar les retallades que estem patint a l'ensenyament i atots els serveis públics.

Denunciem la retallada en l’assignació pressupostària pel funcionament ordinari del centre, així com la massificació als grups de primer de batxillerat, al no concedir una línia més amb la seva corresponent dotació de professorat








Alumnes de l'IES Francesc Macià de Cornellà ultimen les pancartes de protesta.- PAU RIGOL
(ELPAÍS.com)



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada