1 de juny del 2011

Atenció ! Última hora! Canvis en la proposta de calendari i altres temes...

  1. Avui es troba reunida la Mesa Sectorial d'Ensenyament i ens informen dels canvis següents:
  2. El curs 2011-12 començarà per als alumnes el dia 12 de setembre. El professorat acabarà el dia 30 de juny de 2012 i no al juliol com s'havia dit anteriorment.
  3. Aquest mes de juliol de 2011, el professorat amb destinació definitiva del concurs de trasllats d'enguany estaran autoritzats a fer els dies corresponents al centre on tindran aquesta plaça definitiva.
  4. El professorat provisional, interí i els substituts/tes que cobren el mes de juliol hauran de fer els dies corresponents al centre on han estat aquest curs.
  5. Encara no ens han donat cap document que ens digui el quan ni el com de les hores de suport a les escoles de primària.
  6. Avui es signarà la pròrroga d'un any del pacte d'estabilitat del professorat interí i substitut (pacte que va signar CCOO en solitari).
  7. Continuem informant...


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada