30 de maig del 2011

La jornada intensiva és possible. Proposta de grups de treball sobre models d'horari i calendari escolar

  1. La Federació d'Ensenyament de CCOO us proposa participar en el GRUP de TREBALL sobre els diferents models organitzatius de l'horari i el calendari escolar.
  2. Parlar del temps escolar és parlar dels horaris dels alumnes, dels horaris dels professionals, de la distribució horària de la formació curricular i extracurricular, de la participació i implicació de l'entorn i les institucions en l’educació, de la conciliació entre la vida personal, laboral i familiar en la seva diversitat, de la capacitat de la comunitat educativa per decidir el seu projecte educatiu.
  3. Si el vostre centre vol formar part del GRUP DE TREBALL, si vols rebre informació sobre els temes tractats,... pots inscriure't aquí (+)


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada