30 de maig del 2011

La jornada intensiva és possible. Proposta de grups de treball sobre models d'horari i calendari escolar

 

  • La Federació d'Ensenyament de CCOO us proposa participar en el GRUP de TREBALL sobre els diferents models organitzatius de l'horari i el calendari escolar.
  • Parlar del temps escolar és parlar dels horaris dels alumnes, dels horaris dels professionals, de la distribució horària de la formació curricular i extracurricular, de la participació i implicació de l'entorn i les institucions en l’educació, de la conciliació entre la vida personal, laboral i familiar en la seva diversitat, de la capacitat de la comunitat educativa per decidir el seu projecte educatiu.
  • Si el vostre centre vol formar part del GRUP DE TREBALL, si vols rebre informació sobre els temes tractats,... pots inscriure't aquí (+)

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada