19 de maig del 2011

CCOO de Catalunya s'oposa a les noves retallades que prepara el Govern de la Generalitat

ccoo DE CATALUNYA s’oposa a LES NOVES retallades que prepara el govern de LA GENERALITAT

El Govern ha convocat la Mesa General de la Funció Pública per al proper dilluns 23, justament un dia després de les eleccions municipals, per parlar de retribucions dels empleats públics. Malgrat les nostres peticions, no se’ns ha facilitat cap documentació que ens permeti preparar la reunió. Això ens porta a pensar que l’única intenció del Govern de la Generalitat és retallar el sou als seus treballadors i treballadores i seguir acomiadant personal.

A més, la consellera Rigau ha anunciat aquest matí a la premsa noves retallades salarials per a treballadors i treballadores públics responsabilitzant-ne el Govern central.

CCOO de Catalunya exigeix un pla de recuperació salarial i la recuperació de la plantilla per poder oferir uns serveis públics de qualitat.

CCOO continua amb les mobilitzacions anunciades i en prepararà de noves si es confirmen les noves retallades.

CCOO vol posar de manifest la seva indignació pel tracte despectiu que estem rebent els treballadors i treballadores i els seus representants legals. En  aquest sentit exigim un procés de negociació real amb la Generalitat.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada