29 de juny del 2009

Plans de Formació de Zona 2009-2010

  1. Plans de Formació de Zona 2009-2010
  2. Els Plans de Formació de Zona són un recurs de formació al servei de la millora dels centres i el professorat d'una zona educativa. A partir del 25 de juny es publicaran les activitats per al curs 2009-2010.
  3. Sol·licitud de places: del 5 al 21 de setembre de 2009.
  4. Consulta de les adjudicacions: a partir del 8 d'octubre.
  5. La inscripció: es realitzarà mitjançant el codi d'usuari xtec d'aquelles persones que el tinguin actiu des de dues setmanes anteriors a la inscripció.
  6. Formació en centre: Activitats destinades al professorat d'un centre amb projecte propi especificat en un pla de formació de centre.
  7. Activitats de zona: Activitats destinades al professorat de diversos centres de la zona.
  8. Activitats PFZ del ST/CEB: Activitats obertes al professorat de diversos centres de cadascun dels serveis territorials / Consorci d'Educació de Barcelona.
  9. Llista d'activitats per al curs 2009-2010 (+)


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada