27 d’abril del 2009

Funció Pública continua posant problemes a la integració del professorat de presons al Departament d'Educació

Quan falta poc per acabar el curs, encara no tenim la integració orgànica del professorat dels centres de formació de persones adultes ubicats en els centres penitenciaris al Departament d'Educació. El motiu és el complement que cobren 3 directors al Departament de Justícia i que no existeix al Departament d'Educació(DE), per la qual cosa el Departament de Governació no autoritza aquesta integració.

Des de CCOO, estem convençuts que hi ha alguna altra raó o raons de més pes, ja que és incomprensible que, després de 6 anys, encara no s'hagi publicat el decret d'integració al DE i mai no s'hagin donar arguments de pes.

Entenem que, ni el Departament de Justícia ni el Departament de Governació, concretament Funció Pública, posen sobre la taula els vertaders motius per què no es produeixi aquesta integració.

Des de CCOO tornarem a demanar que aquesta intergració es faci immediatament, ja que és la millor manera d'organitzar el servei educatiu.

Us informem, també, que encara que estigueu destinats en un CFA que depèn del Departament de Justícia, tots els actes de nomenaments d'estiu , de provisionals, comissions de serveis, persones interines, etc... els heu de fer igualment amb la normativa del DE.

És per aquest motiu que el professorat interí i substitut ha de comprovar entre el 7 i 18 de maig si els serveis prestats que surten a la llista són correctes. També heu d'estar atentes als nomenaments d'estiu, del quals esperem que surti l'ordre cap a final de maig.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Per a qualsevol comentari, suggeriment, proposta... envia correu electrònic a webense@ccoo.cat

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada