12 de novembre del 2014

Concentració contra la violència masclista.17 de novembre a Plaça Sant Jaume, perquè mai ens aturaran!

El tercer dilluns de cada més la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, de la qual formen part, realitza una concentració a les 20 h a la Pça. de Sant Jaume de Barcelona en reconeixement a les dones que han estat assassinades per part de parelles o exparelles .


Aquest mes de novembre CCOO de Catalunya som les responsables de l’organització de l’acte. Així ho vàrem decidir ja que forma part del conjunt d’activitats que durem a terme aquest mes per a commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista.
És per aquest motiu que ens adrecem a vosaltres per animar-vos a que participeu i feu partícips a les dones i homes de la vostra organització sindical, persones de l’estructura i delegades i delegats.
L’acte que  és el 17 de novembre començarà a les 20 h., per això la convocatòria de CCOO es a les 19,45 h a la Pça. de Sant Jaume, al costat de l’Ajuntament.
Hi hauran alguns expositors, es farà lectura de manifest i altres activitats i comptarem amb la presència del Secretari General de la CONC.

La durada de l’acte serà d’entre 20 i 30 minuts.

Mentre segueixi havent-hi dones víctimes de la violència masclista, nosaltres seguirem en la lluita i mai ens aturaran.

Uneix-te a la concentració que celebrarem en la Plaça Sant Jaume el proper dilluns 17 de novembre a les 20 h.

Per una vida sense violències!


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada