18 de setembre del 2014

Tarragona. V Jornada de Formació Professional de CCOO: "Les claus de l'FP".








La jornada es realitzarà a la Universitat Rovira i Virgili, Campus Catalunya de Tarragona, el dijous 18 de setembre de 2014 a les 16 hores.



En aquesta ocasió tractarà sobre  “Les claus de la Formació Professional”.



Conscients que la Formació Professional torna a veure’s com a solució de moltes problemàtiques socials i laborals, i que pot ser un factor determinant per promoure una societat més justa i amb més perspectiva de futur. Us volem oferir que participeu en el debat que realitzarem a Tarragona sobre  les idees clau que defineixen la nova Llei de formació i qualificació professional de Catalunya que aquest mes de setembre aprovarà el seu avantprojecte el Govern de la Generalitat i entrarà per la seva aprovació i debat al Parlament de Catalunya.



CCOO considerem que ara es el moment oportú per debatre entre  els col·lectius afectats per la integració de l’FP -treballadors, empresaris, professors i alumnes de formació professional - sobre aquells aspectes que la llei apunta.

INSCRIPCIÓ I PARTICIPACIÓ:
Per a un òptim funcionament de la Jornada i per tal de que ens puguis fer arribar les teves propostes i dubtes la inscripció és obligatòria. A més, tens l'opció de participar activament en la construcció del futur de la Formació Professional realitzant la inscripció a una de les cinc taules de participació per a tractar, debatre i fer propostes de futur dels eixos fonamentals de la llei i del futur sistema integrat d'FP.

TAULES DE PARTICIPACIÓ:
    • Governança única i participada. Institut de Formació i Qualificació Professional de Catalunya (article 6).
    • Model i xarxa de centres (article 16).
    • Acreditació i reconeixement de l'experiència laboral i formació no formal (article 33).
    • Pràctiques i aprenentatge. Propostes de model i aspectes clau per a les pràctiques obligatòries, l'alternança i la formació dual (article 29).
    • Informació i Orientació. On, quan i com s'ha de fer? Propostes de model (article 22).





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada