22 d’octubre del 2013

La Plataforma Prou Retallades dóna suport a la vaga d'educació del 24 d'octubre

Companys, companyes,
De ben segur coneixeu que el proper dijous dia 24 d'octubre hi ha convocada una jornada de vaga al sector de l'educació.  S’estan tramitant diverses lleis, com la LOMCE i la LRSAL, i s'han aprovat altres Reial Decrets Llei que suposen un retrocés en l'àmbit educatiu i redueixen el pressupostos, des d'infantil fins a la universitat, i tant a dins com fora de les aules. El Govern central pretén, amb aquestes lleis, mercantilitzar aquest dret i atacar, una vegada més, drets de ciutadania, drets socials i drets nacionals del poble de Catalunya. De la mateixa manera, aquesta vaga i les mobilitzacinons que l'acompanyaran posaran de manifest el rebuig a les polítiques educatives de la Generalitat i determinats ajuntaments.


Cal sumar forces i aconseguir una mobilització ciutadana i laboral, per mostrar el rebuig a les lleis del PP i a tota mesura que suposi un retrocés en l'àmbit educatiu!

Per tot això us fem arribar la informació de les diferents convocatòries de manifestació que es duran a terme per tot el territori durant la jornada de vaga per tal que hi pugueu participar, donar-hi suport i fer-ne tota la difusió que us sigui possible! Gràcies!

Defensem l’educació, la cultura i la llengua catalana, lluitem per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el dret a l’educació!!



Barcelona      12:30 - Pl. Universitat fins Pla de Palau (aturada a Conselleria de Governació)

Girona          
12:00 - Pl. de la Constitució

Lleida           
18:00 - Serveis Territorials fins la Delegació del Govern

Tarragona      
12:00 - Concentració: davant el Departament d’Ensenyament
                       18:00 - Manifestació: Pl. Imperial Tarraco fins Pl. de la Font

Tortosa           
18:30 - Pl. de la Família fins Pl. de l’Ajuntament


Salut i continuem la lluita!

PROU RETALLADES!

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada