23 d’octubre del 2013

Recollida de suports a la vaga educativa del 24 d'octubre de 2013

Suport a la vaga educativa del 24 d'octubre de 2013



Si no veus correctament aquesta pàgina, clica aquí (+)

Companys, companyes:


De ben segur coneixeu que el proper dijous dia 24 d'octubre hi ha convocada una jornada de vaga al sector de l'educació. S’estan tramitant diverses lleis, com la LOMCE i la LRSAL, i s'han aprovat altres Reial Decrets Llei que suposen un retrocés en l'àmbit educatiu i redueixen el pressupostos, des d'infantil fins a la universitat, i tant a dins com fora de les aules.

El Govern central pretén, amb aquestes lleis, mercantilitzar aquest dret i atacar, una vegada més, drets de ciutadania, drets socials i drets nacionals del poble de Catalunya. De la mateixa manera, aquesta vaga i les mobilitzacions que l'acompanyaran posaran de manifest el rebuig a les polítiques educatives i les retallades de la Generalitat i determinats ajuntaments.

Cal sumar forces i aconseguir una mobilització ciutadana i laboral, per mostrar el rebuig a les lleis del PP i a tota mesura que suposi un retrocés en l'àmbit educatiu!Per tot això us animem a donar-hi suport a la vaga educativa i a difondre i assisti-hi a les manifestacions unitàries que es duran a terme per tot el territori durant la jornada de vaga.

Defensem l’educació pública, la cultura i la llengua catalana, lluitem per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el dret a l’educació per a tothom!

    Nom de la Federació, secció sindical, plataforma, entitat, moviment que dóna suport...



    Email de contacte:



    Si teniu web, pots facilitar-lo?



    Si teniu perfil twitter, pots facilitar-lo?



    Comentaris...


    Ens podeu seguir a @CCOOEducacio


    MANIFESTACIONS convocades el 24 d'octubre:

    • Barcelona: 12:30 - Pl. Universitat fins Pla de Palau Descarregueu cartell 
    • Girona: 12:00 - Pl. de la Constitució. Descarregueu cartell 
    • Lleida: 18:00 - Serveis Territorials fins la Delegació del Govern. Descarregueu cartell.
    • Tarragona: 12:00 - Concentració: davant el Departament d’Ensenyament   /  18:00 - Manifestació: Pl. Imperial Tarraco fins Pl. de la Font. Descarregueu cartell.
    • Tortosa:  18:30 - Pl. de la Família fins Pl. de l’Ajuntament. Descarregueu cartell.


    Si no veus correctament aquesta pàgina, clica aquí (+)

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada