9 de juliol del 2014

VAGA NO ÉS DELICTE. CCOO denuncia la criminalització dels sindicats i l'ofensiva penal contra el dret de vaga

CCOO denuncia la criminalització dels sindicats i l'ofensiva penal contra el dret de vaga



Un informe dels serveis jurídics de CCOO adverteix sobre els 49 expedients oberts a 147 representants i dirigents de CCOO, que han estat promoguts per l'Administració de l'Estat i el ministeri fiscal, en una clara restricció il·legítima dels drets democràtics.


Davant d'aquesta ofensiva penal contra el dret de vaga, la criminalització dels sindicats i dels seus delegats i delegades, CCOO de Catalunya s'afegeix a la campanya #HuelgaNoEsDelito per demostrar que tot i els processos oberts contra centenars d'afectats no ens faran callar.




Feu clic per veure:
- El Manifest de #HuelgaNoEsDelito
- El cartell de #HuelgaNoEsDelito (en català)
- El cartell de #HuelgaNoEsDelito (en castellà)

- La Gaceta Sindical especial número 205 

Prop de 200 sindicalistes i treballadors han estat sancionats i /o processats (amb peticions de penes de presó, per part de la Fiscalia, que van des de 2 a 8 anys presó) per participar en les vagues convocades contra les polítiques antisocials del Govern.


La Secretaria d'Comunicació Confederal ha editat un nou número de Gaceta Sindical en el qual informa de la campanya posada en marxa per CCOO, al costat d'UGT, contra les actuacions autoritàries i antidemocràtiques dels poders públics que, a través del Ministeri Fiscal, estan accentuant la persecució a sindicalistes, treballadors i treballadores per exercir el dret constitucional de vaga.



Argumentari vaga no és delicte (+)

Gaceta sindical juliol (+): La vaga no és un delicte!

Gaceta sindical juny (+): La vaga no és un delicte!







Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada