9 d’abril del 2014

Tarragona. Èxit de la taula rodona sobre la planificació educativa

Ahir dimarts, vem celebrar a la Sala d'Actes del campus Catalunya de la URV de Tarragona la Taula Rodona dedicada a la planificació educativa amb un gran nivell per part dels ponents.



A CCOO seguim obrint finestres de diàleg per debatre, repensar i preguntar-nos per on va el sistema educatiu al nostre país i quin model d'eduxcació volem pels nostres fills i filles.

Volem agrair-los a tots quatre la seva disposició i col·laboració.

MaÀngels González Estremad:
"Assumeixo i defenso totalment el decret de provisió de plantilles. És una bona eina".

Joan Llatse:
"Crisi ens afecta a la concertada durament. Cal omplir aules, especialment les de P3. Per fer-ho, oferir projectes educatius atractius. Ens hem espabilar-se".

Hortènsia Grau:
"La Llei d'Educació de Catalunya té eines que no s'han desenvolupat o bé que hem abandonat, com la zonificació o els instituts-escola. Cal recuperar-los".

Josep Miquel Lacasta:
" Les tendències naturals de les famílies és portar als seus fills a centres amb homogeneïtat de l’alumnat. Si la societat té diversitat, aquesta ha d’estar reflectida a les aules per garantir no només equitat sinó també qualitat educativa."

















Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada