27 de febrer del 2014

CCOO dóna suport a les mobilitzacions estudiantils de demà a la universitat i l’ensenyament mitjà

Contra les retallades, la LOMCE i l’elitització de la universitat

CCOO dóna suport a les mobilitzacions estudiantils de demà 27 de febrer a la universitat i l’ensenyament mitjà

Demà dijous, 27 de febrer, les principals associacions estudiantils del nostre país i multitud d'assemblees de centres universitaris i d'ensenyament mitjà han convocat una jornada de vaga i mobilitzacions.


És una mobilització en defensa de l’ensenyament públic, contra les retallades, la LOMCE i l’elitització de la universitat, que mereix el suport del conjunt de la comunitat educativa. És una nova oportunitat per fer palès el rebuig social a les politiques que els Governs del PP i CiU estan practicant contra el dret a l’educació i un pas important per mantenir la pressió en defensa dels nostres drets.

Des de CCOO fem una crida a les treballadores i treballadors de l’ensenyament a donar suport a les diferents convocatòries i iniciatives de lluita d’aquest dia i a facilitar l’èxit de la jornada, especialment reduint al mínim les activitats acadèmiques d'aquest dia.






Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada