24 de setembre del 2013

CCOO interposa fins a vuit denúncies a l'empresa VIPABUR - PTL



La empresa VIPABUR - PTL va començar la relació laboral amb les treballadores de l’escola el curs 2010/2011, ha estat incomplint la llei en diverses ocasions.Començant pel moment de la subrogació, VIPABUR - PTL va demanar a les treballadores subrogades que demanessin la baixa voluntària a l’altre empresa, a la qual cosa es van negar. Iniciant el curs sense haver signat la subrogació, que finalment es va signar a 2 de novembre, dos mesos després d’haver començat el curs.

Des d’aquest moment la relació de l’empresa a les treballadores ha estat molt tensa, amb amenaces i insults a totes les treballadores, fet que provoca la primera denúncia de 8 de les treballadores a la empresa a inspecció de treball.

Les denúncies interposades fins a data d’avui, són les següents:

1.- Denúncia de 6 treballadores a Inspecció de Treball per insults i amenaces.
2.- Denúncia per acomiadament improcedent d’una de les treballadores que va ser readmitida al seu lloc de treball amb tots els seus drets contractuals d’inici (salari, antiguitat i regularització a la Seguretat Social des de la data en que la treballadora va ser donada de baixa arrel de l’acomiadament.
3.- Demanda d’una treballadora per reducció de jornada amb conciliació favorable a la treballadora.
4.- Demanda de la mateixa treballadora per reducció de jornada un altre cop, també resolta a favor de la treballadora que continua amb la seva jornada.
5.- Denúncia d’una treballadora per acomiadament encobert sense haver finalitzat el curs escolar. En espera de judici.
6.- Denúncia de la delegada per incompliment de l’article 64 de l’estatut dels treballadors, que fa referència al dret d’informació de la delegada de personal.
7.- Denúncia de la delegada per assetjament sindical per part de l’empresa envers la delegada. En procés
8.- Denúncia d’una treballadora per irregularitat en la Seguretat Social. En procés


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada