18 de febrer del 2013

23F: Mareaciutadana a Tarragona "Contra el cop d'estat financer"

Manifestació 23 F:

CONTRA EL COP D'ESTAT FINANCER

18h a Rambla Vella Tarragona

Convoca:


Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics




La Plataforma Ciutadana per al Defensa dels Drets Públics ha concretat com serà la manifestació organitzada pel dissabte 23 de febrer a la ciutat.

Sortirà a les sis de la tarda de la Rambla Vella, davant l’hospital santa Tecla. Prèviament, a dos quarts de sis, hi haurà columnes ciutadanes que partiran simultàniament de Sant Salvador per la N-240, des de Campclar per la N-340 i des de Sant Pere i Sant Pau per Països Catalans i la 240.


Aquestes marxes amb sortida als barris confluiran a la plaça Imperial Tarraco on es trobaran amb els manifestants de la Rambla Vella.


Tots plegats caminaran fins l’hospital Joan XXIII. L’objectiu és denunciar contra les formes plantejades pels governs per sortir de la crisi en forma de retallades de drets públics. Serà també una mobilització contra l’atur i la corrupció. El portaveu de la Plataforma, Antoni Peco, explica que el lema “contra el cop d’estat financer” s’ha escollit per la coincidència amb la data de la manifestació: el cop d’Estat del 23-F.


Peco fa una crida a la gent a sortir al carrer a protestar. Recorda que la força ciutadana ha estat capaç de fer prosperar la tramitació de la ILP per la dació en pagament.







 


La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics és una entitat creada a principis dabril com a conseqüència de les retallades anunciades i està constituïda per una quarantena d’entitats representatives de la ciutat com federacions i associacions veïnals, de pares i mares, de jubilats, sindicats de diversos sectors, plataformes de col·lectius i ONGs, entre d’altres.


El proper dissabte 23 de febrer, la Plataforma ciutadana per la defensa dels drets públics de Tarragona convoca una manifestació “Contra el cop d’estat dels mercats financers”, e n el marc de les mobilitzacions que es convoquen a tot l’Estat, per mostrar el nostre rebuig a "la seva estratègia de tornar-nos esclaus i haver de donar-los les gràcies..."

La marxa comptarà amb diverses columnes que s’uniran a les 18h a la Rambla Vella de Tarragona. A les 17:30 sortiran les marxes des del barris de Camp Clar, Sant Salvador, i Sant Pere i Sant Pau.

Aquest és el manifest de la mobilització:

23F: CONTRA EL COP D’ESTAT DELS MERCATS FINANCERS

Perquè ens sobren els motius...

-S’estan carregant els drets laborals: augmenta imparablement l’atur, es precaritzen els salaris i les condicions laborals i deixen una joventut sense futur.

-Mentrestant el gros de la població ens empobrim cada cop més, per culpa d’una crisi que no és nostra, sinó d’un sistema que agreuja les desigualtats i afavoreix la corrupció.

-Els banquers i les grans empreses manen. La major part dels polítics solament defensen els seus interessos (els de ells i els de les empreses) i es protegeixen entre ells.

-I els mateixos bancs rescatats fan fora a la gent de casa seva, quan no poden assumir un deute del qual els propis bancs també són culpables.

-Cada cop retallen més en Sanitat, Educació, Serveis Socials...i tot el que té a veure amb el nostre benestar. No pararan fins apoderar-se de tot. És retallar i és privatitzar.

-Hem de demostrar que no volem tant de lladre i mentider. Que un altre sistema és possible, si primer són les persones, el poble, i no aquells que s’estan beneficiant i ja tenen les butxaques plenes.

-Perquè cadascú individualment no podem aturar-ho...però junts sí!!

DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS, LA NOSTRA VIDA I LA NOSTRA DIGNITAT, FEM-LOS FORA!!!




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada