20 de novembre del 2016

"No és un joc": activitat didàctica organitzada per CCOO Educació a Sabadell


Emmarcada en la celebració, el día 20 de novembre, de la Declaració Universal dels Drets dels Infants, la Federació d’Educació del Vallès Occidental, va oferir una activitat a 165 alumnes de dos centres educatius de Sabadell, el dimarts 22 de novembre en el Casal Pere Quart de la ciutat.

La proposta didàctica, que forma part del programa “Ciutat i escola” impulsat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell, va consistir en el passi d’un video i un debat posterior amb l’alumnat present (en dos torns).

“No és un joc” produïda per la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO és una cinta que recull les condicions de vida i de treball d’infants de Llatinoamèrica en diferents àmbits: la canya de sucre a Bolívia, les coeteries a Guatemala, les bòbiles a Perú, les mines de maragdes a Colòmbia… Tant les imatges com els testimonis dels propis protagonistes colpegen la consciència de la gent adulta i, molt més encara, la gent menuda.




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada