8 de maig del 2016

XX Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma



Aquest diumenge, de 10h a 14h, a la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet amb l’objectiu de reforçar els lligams entre la comunitat educativa i la ciutat.

Podeu veure aquí les imatges de la Diada:



La XX Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma, organitzada pel Casal del Mestre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, se celebra aquest diumenge, 8 de maig del 2016, sota el lema La nostra Santa Coloma, d’ahir i d’avui. Dels avis als néts. Enguany tractarà de l’evolució de Santa Coloma de Gramenet al llarg dels anys.



La Diada ofereix un marc participatiu on els centres educatius de la ciutat i la comunitat educativa en general expressen les seves vivències, comparteixen experiències i possibilitats de futur, amb l’objectiu de reforçar els lligams entre la comunitat educativa i la ciutat. Diverses entitats dels àmbits de l’ensenyament i la cultura es donaran cita en aquesta trobada, centres i entitats de la comunitat educativa colomenca i entitats d'altres àmbits.

Aquest dijous, dia 5 de maig, es fa la presentació de la diada, a les 18h, a Can Sisteré.


Font:  http://www.gramenet.cat/scinfo/mes-info/article/xx-diada-de-lensenyament-public-a-santa-coloma/

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada