30 d’octubre del 2015

Barcelona. Curs de formació: Les arts en viu com a mitjà per a l'aprenentatge: transdisciplinarietat i pràctiques de col·laboració (1er trimestre 2015/16)

Les arts en viu com a mitjà per a l'aprenentatge: transdisciplinarietat i pràctiques de col·laboració 


Curs 100% subvencionat (0€)

CLIQUEU AQUÍ PER FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ


Destinataris: 
Tècniques d’educació infantil , docents i altres professionals vinculats al món de l’ensenyament públic (tècnics d’educació de les administracions públiques, animadors socioculturals, etc.). que estiguin o hagin estat en actiu durant algun mes de l’any 2015.

Lloc de realització:
Locals de CCOO Barcelona (Via Laietana 16, 1a planta)

Durada:  20 hores

Calendari: 
Novembre: 14, 21 i 28

Desembre:  12 i 19 

Horari: 10:00 a 14:00 hores

Formadors: Esther Blázquez Puerto i David Pérez Pérez 

Objectius:

  • Compartir i experimentar metodologies i eines pròpies de la creació artística contemporània amb la finalitat de potenciar la pràctica educativa.
  • Incorporar el cos com a element central a l'educació a través del moviment, la performance i la comunicació no verbal.
  • Crear dispositius d’experiencies a partir d'eines artístiques de creació, anàlisi i crítica.
  • Proposar àmbits de col·laboració orientats a experimentar entorns d'aprenentatge col·lectiu a través de la pràctica artística amb la finalitat de crear experiències compartides.
  • Crear espais d'encomanament, contrast i enriquiment entre els interessos convocats orientats a produir un coneixement pro-comú.


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada