18 de desembre del 2014

Personal laboral: CCOO presenta conflicte col•lectiu sobre les pagues del 2013 i 2014

Reclamant el que és nostre
CCOO presenta conflicte col•lectiu sobre les pagues del 2013 i 2014






Caminant atabalats, pensant en els regals de l’amic invisible, de la nit de Nadal, el Tió o els Reis, repassant la llista dels pares, els fills o els néts, gairebé no ens queda temps per pensar en el que aquest any s’ha emportat. 

Aquest Nadal, com l’any passat, l’anterior o l’anterior els lladres suplantaran al Pare Noel i s’emportaran la paga. Així com una part del salari dels interins, el fons d’acció social, vuit o nou mil llocs de treball, el pla de pensions...

La paga que estirem i estirem en aquestes dates fa temps que sabem que ha tornat a quedar confiscada per complir amb els crèdits que s’han demanat. 

Ara diuen que, mica a mica, que menjar molt ràpid no és bo! Ens tornaran alguna coseta de les que ens han pres. Tot i que continuen pensant que el millor destí dels diners continua sent les seves butxaques. 

Per això, perquè no volen tornar-nos el que és nostre, i perquè s’acaba el termini per les reclamacions de quantitat del personal laboral de l’any 2013, CCOO hem instat, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, conflicte col•lectiu reclamant per tot el personal afectat pel VI Conveni Únic la part meritada de les pagues de 2013 i 2014 que ens han pres.

I no es que confiem gaire en el Tió, el Pare Noel o els Reis d’Orient, és que volem acabar l’any, com el vam començar: exigint el que ens correspon, reclamant el que és nostre!!!

DEFENSAR EL SERVEI PÚBLIC ES DEFENSAR ELS DRETS DELS SEUS TREBALLADORS!





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada