27 de setembre del 2014

Personal vetllador: Assemblees vetllador@s 30 setembre i 2 octubre de 2014


El proper DIMARTS 30 de SETEMBRE i DIJOUS 2 d’OCTUBRE a les 18h el sector del Lleure Educatiu de CCOOEducació us convoca al Personal Vetllador de Catalunya a ASSEMBLEES obertes a les seves seus de GIRONA i BARCELONA per tal de poder debatre sobre la situació de precarietat laboral a la qual ens veiem sotmesos cada inici de curs, així com també per posar damunt la taula diverses propostes per tal de poder plantejar respostes i accions comunes enfront la retallada d’hores i l’obertura del període de consultes que han iniciat tres de les empreses gestores del servei (BASIC, FUNDACIÓ CATALANA DE L’ESPLAI i FUNDACIÓ PERE TARRÉS) amb els representants legals dels treballadors/es per la reducció jornada de treball i consequëntment reducció quantia salarial. 

És molt important la vostra assistència i participació. És moment de recolzar-nos els/les uns/es als altres i veure que no estem patint de manera individual, sinó que som un col·lectiu atacat i que, per tant, hem de donar respostes col·lectives. 


Els treballadors i treballadores dels serveis territorials de Catalunya Central, Tarragona, Terres de l’Ebre i Lleida que no pugueu assistir per una qüestió geogràfica, tindreu segurament la possibilitat de seguir en streaming (reproducció en temps real) l’emissió en directe de l’assemblea que celebrarem el dijous 2 d’octubre a Barcelona. Per fer-ho, per seguir l’emissió i participar, només haureu de clicar un link a la nostra pàgina web http://lleure.eformacio.org/. Us confirmarem si finalment existeix aquesta possibilitat tan aviat com ens sigui possible. 


Feu clic a la imatge per descarregar-vos el cartell en pdf. Us agraírem que en féu la màxima difusió possible! 

Us hi esperem a tots i totes!!!! 

Fins aviat! 

Ruth Moreta 
Responsable Personal Vetllador CCOOEducació

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada