23 de setembre del 2014

El Tribunal Superior de Justícia ha declarat nul el decret d’aplicació del TIL

El TSJIB dóna la raó a la la Federació d'Ensenyament de CCOO Illes Balears  i declara nul el TIL i les instruccions dictades pel Secretari Autonòmic.


  • La Federació d'Educació de CCOO Catalunya felicita CCOOEnsenyament de les Illes com a sindicat denunciant i la comunitat educativa balear per la seva unitat en la lluita insistent i perseverant.

Web FE-CCOO Illes

  • "El TSJIB ens dóna el que el Govern ens roba".

La FECCOO fa una crida a la normalitat i només li exigeix ​​al govern el mateix que el TSJIB i la resta de la comunitat educativa: Consens.

El declara nul ja que "no es va consultar amb la funció que estatutàriament (article 35 de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears) té reconeguda la UIB en afectar a la llengua catalana ia la normalització d'aquesta llengua en l'àmbit educativa".

L'Estatut d'Autonomia (article 35) ha previst i considerat que la Universitat és la idònia per assessorar el Govern en tot el referent a la llengua catalana, per tant no pot obviar la seva intervenció en aquesta matèria i per tant en aquesta matèria, els seus informes són preceptius.

Falla i declara nul el decret 15/2013 mitjançant el qual es regula el Tractament Integrat de llengües (TIL) així com les instruccions del Secretari Autonòmic per no tenir les competències per desplegar el decret. A més, el TSJIB condemna a l'administració a les COSTES.

Entenem que el Govern pot seguir la via jurídica que encara tenen recorrent al suprem però hi ha coses que només el consens són capaços de curar.














Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada