19 de setembre del 2014

Diada del Treball Digne, 20 de setembre, organitzada per CCOO Catalunya

Organitzada per CCOO de Catalunya, el 20 de setembre, al Parc Nou del Prat de Llobregat

Amb l’objectiu de crear un espai de trobada per a la gent de CCOO de Catalunya com a element de cohesió de l’organització a l’inici del curs sindical i formant part dels actes confederals de l’11 de Setembre, convoquem la Diada del Treball Digne, el 20 de setembre d'aquest any.

La Diada pretén:

• Facilitar la intervenció de diferents organitzacions federatives, territorials i de la direcció de CCOO de Catalunya per situar i reforçar objectius i agenda sindical del curs.
• Fer expressió i visibilització dels diferents conflictes laborals i/o socials existents.
• Expressar el reconeixement a l’afiliació de les diferents organitzacions confederades, reeditant l’homenatge a la fidelitat afiliativa (insígnia de plata de reconeixement als 25 anys d’afiliació) d’un company o companya a proposta de cadascuna de les organitzacions.

L'acte tindrà una forta càrrega reivindicativa i caràcter de festa intergeneracional en format d’àpat popular (paellada) a l’aire lliure. És obert a afiliats i afiliades de CCOO de tot Catalunya, amb una participació de 300 persones aproximadament i posant l’èmfasi de la convocatòria en el territori amfitrió.

Aquesta primera edició tindrà lloc al Parc Nou del Prat de Llobregat, i les següents edicions la festa es farà de forma rotativa a les altres unions Intercomarcals de la província de Barcelona.

PROGRAMA DIADA DEL TREBALL DIGNE

20 de setembre
12.00 h Parc Nou del Prat de Llobregat


9.00 h
Sortida en bicicleta des del Pont del Diable de Martorell recorrent els camins de la ribera del Llobregat fins al Parc Nou (aprox. 30 km – 2h)
Sortida a peu des de la seu de CCOO de Cornellà, ctra. d’Esplugues, 68, fins al Parc Nou per la ribera del riu Llobregat (aprox. 8 km – 2h)
11.00 h Començament d’activitats al Parc Nou. Tallers infantils i torneig de futbol
12.00 h Convocatòria general de l'actiu sindical
13.00 h Atenció als mitjans de comunicació
13.15 h Parlaments

• Representant de l’Ajuntament del Prat de Llobregat
• Representants de seccions sindicals i sectors
• Campanya “Fer vaga no és delicte”
• Representant de l'assemblea d'aturats de Sant Vicenç dels Horts

14.00 h Paella (activitat finançada mitjançant bons d'ajut a 10 € per persona -gratuït per a menors de 12 anys-; cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 481 28 95)
15.30 h Acte de reconeixement a la fidelitat afiliativa i entrega de primers carnets

Intervencions

• Toni Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat, l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf
• Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya

Cloenda

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada