25 de setembre del 2014

CCOO denuncia la criminalització dels sindicats i l'ofensiva penal contra el dret de vaga

CCOO denuncia la criminalització dels sindicats i l'ofensiva penal contra el dret de vaga



Ofensiva penal contra el dret de vaga

Data: 25/09/2014 
Hora: 19.00
Lloc: Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. c/Mallorca, 281-Barcelona(Barcelonès)

L'acte conjunt de CCOO de Catalunya i UGT dins de la campanya per denunciar l'ofensiva penal contra el dret de vaga té lloc el 25 de setembre, a partir de les 19.00 h, a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (c/Mallorca, 281).

Compta amb el suport del Col·legi d'Advocats de Barcelona i és presentat per un representant de la seva Junta de Govern, i té la participació de:

- José María Mena, exfiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i expresident de l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD)
- Josep Maria Álvarez, secretari general UGT de Catalunya
- Joan Carles Gallego, secretari general CCOO de Catalunya






Un informe dels serveis jurídics de CCOO adverteix sobre els 49 expedients oberts a 147 representants i dirigents de CCOO, que han estat promoguts per l'Administració de l'Estat i el ministeri fiscal, en una clara restricció il·legítima dels drets democràtics.

Davant d'aquesta ofensiva penal contra el dret de vaga, la criminalització dels sindicats i dels seus delegats i delegades, CCOO de Catalunya s'afegeix a la campanya #HuelgaNoEsDelito per demostrar que tot i els processos oberts contra centenars d'afectats no ens faran callar.

Signa per donar suport a la campanya #HuelgaNoEsDelito

Feu clic per veure:


- El Manifest de #HuelgaNoEsDelito
- El cartell de #HuelgaNoEsDelito (en català)
- El cartell de #HuelgaNoEsDelito (en castellà)
- La Gaceta Sindical especial número 205 



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada