14 de febrer del 2014

El MUCE davant la campanya de matriculació del proper curs 2014/15

El MUCE davant la campanya de matriculació del proper curs 2014/15 

L’escola, el món de l’educació, viu uns moments especialment delicats, entre les retallades conjunturals i els retocs estructurals. Els darrers cursos, l’anunci de la conselleria d’ensenyament, de tancaments de diferents línies de centres i de manera especial en l’educació pública així ho constata. 



Abans de l’inici de la campanya de matriculació per al curs 14/15 ja s’han començat a comunicar tancaments d’aules de P3, que suposaran en un futur pròxim tancaments de línies educatives i escoles. 

Front aquesta estratègia de tancar preventivament aules de centres educatius públics que ve exercint el Departament d’Ensenyament, que com s’ha demostrat en els darrers cursos no eren fruit d’una planificació acurada, donat que molts dels tancaments inicialment promoguts pel Departament no es van realitzar, d’una banda perquè la demanda no ho justificava i d’altra banda per la defensa que en va fer la comunitat educativa per impedir aquests tancaments. 




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada