2 de desembre del 2013

Funció pública: els representants sindicals finalitzen la seva tancada






Us informem que els delegats/des dels sindicats de la funció pública de la Generalitat que estaven tancats a la seu del Departament d'Economia i Coneixement a Barcelona, han finalitzat la tancada atès que seran rebuts pel conseller, Andreu Mas-Colell, i per la pròpia vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.
Aquesta reunió es farà el proper dilluns, 9 de desembre, a les 17'00h a la seu del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, Barcelona).

-----------------------------------------------------------------------------

Membres dels sindicats amb representació a la funció pública de la Generalitat de Catalunya, romandran  al Departament d'Economia i Coneixement (Rambla de Catalunya 19-21), fins poder mantenir una entrevista amb el Conseller d'aquest departament, i fer-li arribar les seves demandes en els pressupostos de la Generalitat per 2014. Segons informen aquests representants no marxaran del Departament mentre no obtinguin resposta.






Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada