22 de gener del 2014

Ensenyament públic. III Assemblea de docents el 25 de gener de 2014

Propera Assemblea:

25 de gener, a les 11h al Centre Cívic La Sedeta

ASSEMBLEA DOCENT  I LA  CONTINUITAT DE LA MOBILITZACIÓ


Es va acordar prorrogar el termini de recollida de dades als centres educatius fins el 22 de gener per aprofundir i estendre la recollida de dades als centres i territoris on no s'ha participat. 

Aquestes dades es valoraran en una comissió mixta creada per la pròpia Assemblea, formada pels sindicats convocants i docents de l'Assemblea, i es presentaran a la III Assemblea que es realitzarà al Centre Cívic la Sedeta dissabte 25 de gener a les 11 hores per a què les valori aquesta assemblea. Us adjuntem el cartells (blanc i negre i color).



A l'Assemblea també es va acordar:

  • Ampliar les reivindicacions en dos punts: disminució de l'horari lectiu i la disminució de ràtios.
  • La creació d'una comissió mixta de valoració de les dades i preparació de la propera assemblea.
  • La creació d'un bloc


Us adjuntem també:


  • Les dades recollides fins l'assemblea del 21 de novembre: Votacions i resum agrupat de propostes diferents a les proposades per l'assemblea suggerides pels centres que ja han participat de la consulta.
  • La graella de propostes (document Word) a CONSULTA perquè l'ompliu els centres que encara no ho heu fet.  Si considereu que els canvis fets en les propostes us faran canviar l'orientació  dels vostres vots o augmentar el nombre de participants us animem també a tornar a omplir el quadre-resum de propostes.










Si no els aturem, no s'aturaran! 




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada