30 d’octubre del 2013

Personal vetllador: El Departament augmentarà l'assignació d'hores de personal vetllador


Personal vetllador en lluita: defensem l'escola inclusiva, sense retallar!

ENSENYAMENT AUGMENTARÀ L'ASSIGNACIÓ D'HORES DE PERSONAL VETLLADOR, AL MES DE NOVEMBRE


PERSONAL VETLLADOR AL TELENOTICIES MIGDIA TV3 "FALTEN VETLLADORS PER LES ESCOLES INCLUSIVES"





TV3 es fa ressó de la disminució d'hores de vetlladora als centres públics de Catalunya i, de les conseqüències de les retallades en l'atenció a l'alumnat amb NEE. Feu clic a la imatge per veure el video:



El Departament d’Ensenyament fa marxa enrere a la retallada del 10,5% que havia aplicat al pressupost destinat a la contractació del Personal Vetlladora pel curs 2013-2014.
Aquest dimarts 29 d’octubre, CCOO ha mantingut la segona reunió amb el Departament d’Ensenyament. Ens ha tornat a rebre la senyora Alba Espot i Faixa, Directora General d’Educació Primària i Especial. Després de fer-li entrega de la documentació amb les dades que hem recollit a través de l’aplicatiu informàtic que heu omplert, ens ha confirmat que Ensenyament ampliarà la borsa d’hores de vetlladora fins a equipar-la a la del curs passat i es compromet a fer-ho no més tard del 30 de novembre. Així mateix, es compromet a informar-nos dels centres educatius que veuran ampliat l’assignació d’hores de vetlladora.



Des de la Federació d’Educació de CCOO treballarem, en la mesura de les nostres possibilitats, perquè tots els treballadors i treballadores que ens heu confirmat que heu patit reducció d’hores sense disminuir o fins i tot augmentant-se les necessitats, vegeu ampliada la vostra jornada laboral.

Això és una victoria aconseguida gràcies a la lluita de les treballadores organitzades al voltant de CCOO.

Qui lluita pot guanyar. Qui es resigna, ha perdut!!! I nosaltres continuarem amb la lluita per dignificar la tasca del Personal Vetllador i les nostres condicions laborals.

Continuarem informant!!!

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada