8 de març del 2013

16M: St. Boi: DIADA LÚDICA i REINVINDICATIVA: “L’ESCOLA PÚBLICA, LA DE TOTES I TOTS”

“Escola pública, la millor opció”. diada dissabte 16 març. St. Boi

DIADA LÚDICA i REINVINDICATIVA: ACTUACIONS, JOCS, GINKANA, MÚSICA,
ESPORTS, XOCOLATADA, MANIFEST...


LLOC: Pça. de la Bòbila - Sant Boi - d’ 11 a 14 h.


CONVOCA: Comunitat educativa de Sant Boi


“L’ESCOLA PÚBLICA, LA DE TOTES I TOTS”


Benvolguts, benvolgudes,

L'objectiu de la diada per l'Educació Pública a St. Boi, és que sigui un acte reivindicatiu en favor de l'educació pública i alhora un espai de trobada lúdic on petits i grans puguem gaudir, i on també expressar el malestar que genera  la situació actual.
Com en d'altres localitats i coincidint amb la campanya de preinscripció, per tal de promoure i  posar en valor l'Educació pública, enguany amb molt d'esforç s'han organitzat una sèrie d'activitats per la Diada, que us anunciem en el cartell adjunt i en el text de sota. 
Esperant comptar amb el vostre suport, col·laboració i assistència  per tal que la Diada de l’Educació Pública de Sant Boi sigui veritablement  un èxit, us agrairíem que en fesiu difusió entre les famílies, alumnat, professorat i monitoratge del vostre centre.



LES FOTOS DE LA DIADA
















Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada