14 de febrer del 2013

22F 17h Jornada de l'educació Pública a Gavà

TALLERS:

·         Teatre: organitzar una representació on els nens puguin participar en el desenvolupament de la història, la qual tindrà un contingut reivindicatiu.

 Xape
·         Dansa: S' ensenyarà als nens una coreografia amb la cançó reivindicativa feta el curs passat.
·         Estendre els desitjos+pintura de mans: es donarà als nens un paper groc perquè escriguin un desig relacionat amb l’educació o l’escola i també podran dibuixar. Després, amb la petjada de la mà, faran entre tots les lletres SOS amb pintura.
·         Taula informativa: s’acorda que hi hagi un alumne, un professor i un pare/mare informant sobre les accions impulsades per la Comunitat Educativa de Gavà.

  • Berenar compartit: es confirma que hi haurà un espai amb menjar i begudes que tot aquell qui vulgui portarà perquè tothom bereni.





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada